Trädgårdsservice | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för trädgårdsservice

Hjälp med trädgårdsservice

På KAKlistan.se får du alltid en offert som passar rent marknadsmässigt för arbetet som skall genomföras. Ibland är arbeten av betydligt större karaktär och ibland vanlig skötsel i en privatpersons trädgård. Vi plockar alltid fram en rättvis prisbild oavsett jobb.

I dessa fall är det även en fördel om våra partners kan komma ut på plats och göra en enklare planering av vad som skall utföras. På mindre jobb brukar man kunna göra en snabbare uppskattning. En offert är alltid kostnadsfri hos oss, du förbinder dig alltså till ingenting. När du har fått en offert och du godkänner priset så utför vår partner själva arbetet med din trädgård som ni kommit överens om, enligt offertunderlaget.

Vad för typ av jobb?

Det finns massor av olika jobb i trädgårdar, det vanligaste är följande arbeten:

Beskärning av buskar och träd – Slipa till dina ägodelar i trädgården och håll dem i trim.
Gräsklippning – Gräset är kanske det viktigaste i din trädgård, ta hand om den.
Ogräsrensning – Ta bort allt ogräs som förstör och skapar ohyra i trädgården.
Trädgårdsstädning – Allt från mindre arbeten till större städningar.
Trädfällning – Ta bort oönskade träd från tomten med hjälp av proffs.

Proffs på trädgårdar

Vi samarbetar enbart med certifierade, försäkrade och professionella trädgårdsmästare och arborister. Det viktiga för oss är nöjda kunder, det gäller privat som företagskunder. Tydlig kommunikation redan från offert är viktigt för KAKlistan.se.

Behöver du hjälp med din trädgård?

Välkommen att lämna en förfrågan och få en kostnadsfri offert angående trädgårdsskötsel.Vi ser ditt behov och matchar dig med en perfekt partner till oss. Helt utan förbindelser. Våra samarbetspartners är anslutna och godkända av oss och dom är verksamma i vårt upptagningsområde som är KAK-regionen. 

Vänta inte för länge. Gräset är aldrig grönare på andra sidan!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.