Beskärning | Kaklistan

Få kostnadsfri offert på beskärning

Hjälp med beskärning

Här brukar man säga att man skall beskära sina träd under JAS-perioden. Det vill säga juli, augusti och september. Detta beror på att många träd och buskar har en så kallad blödning vilket kan göra busken eller trädet direkt skadligt under vårvintern. Fruktträd kan du däremot beskära under vårvintern eller under JAS-perioden.

Se till att beskära träden och buskarna så pass bra att det öppnar upp för ljus på objektet. Träd och buskar mår bra av ljus och sol.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.