Arborist | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för trädgårdsservice

Arborist

En arborist är en trädvårdsspecialist som vårdar träd och ser till att träd växer som dem skall och att träden är säkra, vackra, problemfria och att dem har lång levnadstid. Arborist kan även kallas trädvårdare, beror lite på kompetensnivån.

Huvudsakliga uppgiften är att jobba med beskärning och avverkning. En arborist kan även ha områden som plantering och rådgivning till kunder gällande trädvård. Den vanligaste uppgiften för en arborist är underhållsbeskärning. Att hålla trädet i gott skick, ta bort döda grenar, svaga grenar eller skadade grenar. Arboristen ser till att trädet är funktionellt och funkar bra med omgivningen. Vissa arborister jobbar även besiktning av träd.

För att bli arborist krävs det en certifiering och den kallas European Tree Worker och den utfärdas i Sverige av European Arboricultural Council. Certifieringen sätter prov på teori och praktik för arboristens färdigheter. Det finns många fler certifieringar man kan ta som arborist för att utöka sin kompetens och kunskapsnivå.

KAKlistan.se erbjuder arborister som arbetar med Mälardalens som upptagningsområde. Vi erbjuder professionella arborister som jobbar med beskärning, fällning av träd i alla miljöer och även sektionsfällning, där även klättring kan förekomma. Vi erbjuder även trädplantering, etableringsskötsel, stubbfräsning och flera andra uppdrag inom trädvård. Det finns även något som kallas riskträdsbesiktning och trädvärdering som även utförs i Mälardalen. KAKlistan.se tar emot mindre jobb till större jobb, inget uppdrag är för svårt för våra anslutna partners. Vi hjälper dig mer än gärna!

Våra arborister har alltid grundutbildningar och är utbildade till trädvårdare, arborister. Många av våra partners har även gått kurser i olika arbetstekniker. När du lägger ut ditt uppdrag på KAKlistan.se så kan du känna dig trygg med samtliga partners. Alla uppdrag utförs ordentligt och fackmannamässigt.

Här kommer en lista på “vanliga” uppdrag som görs via KAKlistan.se.

Beskärning av träd
Avancerade trädfällningar
Trädfällningar
Trädbesiktning
Trädplantering
Underhållsarbeten med trädgård

Vi utför alltid högkvalitativa tjänster och våra partners arbetar med hög säkerhet och lyhördhet gentemot våra kunder. Alla uppdrag görs kontrollerat och varsamt. Det finaste vi har är våra träd och trädgårdar. Välkommen till KAKlistan.se! Berätta vad du behöver hjälp med, så hjälper vi dig!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.