Eltec Ansök | Kaklistan

Eltec Ansök

Ekonomiansvarig till Eltec Köping AB!

Eltec Köping AB är ett heltäckande elinstallationsföretag. Våra kunder är allt från privatpersoner till multinationella bolagskoncerner – verksamma inom industri-, bygg-, tjänstesektor och fastighetsbranschen.

Det är en spännande tid att arbeta hos Eltec. Företaget är inne i en expansiv fas vilket skapar goda möjligheter för personlig utveckling och att växa tillsammans med företaget. Det är en modern, värderingsstyrd organisation med högt i tak och tydliga visioner för framtiden. Vill du utmana dig själv i en nyckelroll där du får ta ägandeskap över verksamhetsområdet ekonomi? Eltec söker just nu en driven och engagerad ekonomiansvarig till kontoret i Köping.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig har du ansvaret för företagets ekonomi. Vidare sköter du administration av fakturor, kund- och leverantörsreskontra och har ekonomisystemet Entré som ditt huvudsakliga verktyg. Du ansvarar även för ledningssystemet och är företagets administrativt ansvariga. I arbetet som administrativt ansvarig är arbetsuppgifterna varierande då du dels är stöd åt installationschefen och projektledarna och dels är stöd åt VD:n. Då vår nuvarande ekonomiansvarig/administratör närmar sig pension är tanken att du tillsammans med denne arbetar parallellt under en tid för att på så vis slussas in i arbetsuppgifterna. Anställningen är på heltid och tillsvidare.

Din bakgrund

Vi söker dig som värdesätter frihet under ansvar och en modern inkluderande kultur. Du är affärsorienterad, driven och vill ta ägarskap kring verksamhetsområde ekonomi. Du har gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du erbjuds en spännande roll där du som ekonomiansvarig och administrativt ansvarig på Eltec ges möjlighet att agera ekonomisk expert i ett bolag som just nu befinner sig på en spännande resa. Som ekonomiansvarig får du stor frihet att vara med och utforma och skapa företagets fortsatta tillväxt. Rollen är en nyckelposition med påverkan på utveckling, tillväxt och kultur där du arbetar i nära samarbete med bolagets VD. Företagets affärsmodell och långtgående kundrelationer gör att det är en trygg och långsiktig arbetsgivare med målet att fortsätta utveckla verksamheten.

Ansökan

Känner du igen dig i det vi söker?
Då är du varmt välkommen med din ansökan eller dina frågor om tjänsten till Johan Tell på johan.tell@eltec.nu och 073-66 40 755. 

Sista ansökningsdag: 2022-10-21.

Rekryteringsprocessen genomförs anonymt.

Sista ansökningsdag: 2022-10-21

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.