Stigges Elinstallation AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Välkommen till Stigges Elinstallation AB,

din elektriker i Köping.

Vi ser till att hem och företag har driftsäkra, smarta lösningar inom el och inomhusklimat för optimal effektivitet och livskvalité! Med minsta möjliga avbrott på er arbetsplats löser vi allt. Våra elektriker är behöriga och engagerade med fokus på säkerhet och service med en hållbar framtid som är driftsäker. Stigges Elinstallation AB finns i Köping och vi åtar oss uppdrag från företag, privatpersoner i Köping med omnejd. 

Välkommen att kontakta oss!

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

Stigges Elinstallation AB

Org.nr:
556849-7779
Moms.nr:
SE556849777901
Adress:
Nya Hamnvägen 5
73136, Köping
Visa e-post
info******
Visa hemsida
stig******
Visa numret
0221******

Kontaktperson

Namn:
Tony Stigsson
Visa numret
0221******
Visa e-post
info******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.