Sjödoffs Bygg & Entreprenad AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Sjödoffs bygg & entreprenad AB

Är ett företag som funnits sedan 2003 då vi övergick till aktiebolag. Vi arbetar med både bygg-, anläggnings- och måleriverksamhet.

Under de senaste åren har vi tillsammans jobbat fram till ett bra koncept inom företaget, där dem anställda har utbildning, ett bra kunnande och många års erfarenhet.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

Sjödoffs Bygg & Entreprenad AB

Org.nr:
556648-1460
Moms.nr:
SE5566481460
Adress:
MASKINISTGATAN 2
73136, Köping
Visa e-post
info******
Visa hemsida
sjod******
Visa numret
0221******

Kontaktperson

Namn:
Rickard Sjödoff
Visa numret
0221******
Visa e-post
info******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.