Petterssons Matservice | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Petterssons Matservice startade 1991, som ett litet familjeföretag. Mellan grytor och kastruller arbetade Mimmi och Göran under förhoppningen av att det skulle bli ett arbete med hållbar framtid. Drömmen blev besannad och idag arbetar vi heltid med restaurangverksamheten. I restaurangen på gården har vi, genom åren, tagit emot slutna sällskap för lek, middag, julbord, bröllop och fest. Vi har med glädje arbetat fram den maten våra kunder önskat till studentskivan, bröllopet, firmafesten eller 50-årsbjudningen. Har man som kund hellre velat haft sin festligheter hemmavid, har vi givetvis kört ut maten till önskad adress.

Nu står familjeföretaget inför ett generationsskifte, då yngsta dottern Sara Norström har jobbat sig in i företaget, så föräldrarna kan njuta av ledig tid hela året.

Under hösten 2018 kommer Mimmi och Göran Pettersson att pensionera sig och Sara kommer att ta över rodret för Petterssons Matservice.

Min målsättning är att leverera Västmanlands bästa catering. Jag vill underlätta för dig som kund när du ska ha middag, fest, bröllop eller ett evenemang. Petterssons Matservice berömda julbord kommer att vara kvar och du som gäst kommer även i fortsättningen kunna avnjuta ett hemtrevligt och fantastisk julbord i det gamla stallet på Utvreta Gård.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

Petterssons Matservice

Org.nr:
556461-5069
Moms.nr:
SE556461506901
Adress:
Utvreta Dingtuna
72592, Västerås
Visa e-post
info******
Visa hemsida
pett******
Visa numret
0702******

Kontaktperson

Namn:
Sara
Visa numret
0702******
Visa e-post
info******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.