ÖJ bygg Mälardalen AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Välkommen till ÖJ bygg i Mälardalen AB.

Vi jobbar med det mesta inom byggnationer och håller på med mindre eller mellanstora projekt som tex, mindre tak jobb, golvläggning, badrum, altaner och köksinstalationer m.m.

Jag jobbar självständigt med dessa typer av jobb och har därför inga anställda på företaget. Förutom att jag har byggfirman så jobbar jag som heltidsbrandman i Västerås och av den anledningen tar jag ej på mig större entreprenader. 

Välkommen att kontakta mig!

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

ÖJ bygg Mälardalen AB

Org.nr:
559117-6101
Moms.nr:
SE559117610101
Adress:
ODENSVIVÄGEN 4
73134, Köping
Visa e-post
oijw******
Visa hemsida
kakl******
Visa numret
0708******

Kontaktperson

Namn:
Andre Öijwall
Visa numret
0708******
Visa e-post
oijw******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.