Maskintjänst I Mälardalen AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Välkommen,

Vi på Maskintjänst i Mälardalen fortsätter att växa och utför de flesta jobb! Grävningar, grönyteskötsel, snöröjningar, rivningar o saneringar, ja inget jobb är för omöjligt att lösa. Vi är även återförsäljare för pooler/spabad och gräver ner o monterar dem också.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

Maskintjänst I Mälardalen AB

Org.nr:
559249-9312
Moms.nr:
SE559249931201
Adress:
Husta 5
73197, Köping
Visa e-post
mala******
Visa numret
0707******

Kontaktperson

Namn:
Joacim Bylén
Visa numret
0707******
Visa e-post
mala******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.