KingKong Trädservice | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

GEDIGEN ERFARENHET!

Jag som driver KingKong Trädservice heter Johan och jag har gått som lärling hos duktiga arborister i två år för att till slut starta eget tillsammans med min medarbetare Marcus som jag lärde känna i Försvarsmakten. 

Vi är noggranna, drivna och har framförallt kompetensen att utföra alla inom arboristyrket förekommande arbetsuppgifter – från avancerad fällning och beskärningsingrepp till riskbedömning av träd. Om olyckan trots allt skulle vara framme så besitter vi båda kunskaper inom akutsjukvård, samt är kunniga att plocka ner utsatt klättrare från hög höjd. Vi har även ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 20 000 000 kr.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Platinum
Partner

KingKong Trädservice

Org.nr:
920102-5559
Moms.nr:
SE920102555901
Adress:
MORÄNGATAN 10
73436, Hallstahammar
Visa e-post
info******
Visa hemsida
king******
Visa numret
0738******

Kontaktperson

Namn:
Johan Häggvik
Visa numret
0738******
Visa e-post
info******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.