K Andersson Rör i Kungsör AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Vi hjälper dig med allt inom VVS och värmepumpar!

K Andersson Rör i Kungsör AB utför allt inom VVS-branschen. Vi har en stark lokal anknytning och arbetar huvudsakligen inom Västmanlands län. All vår servicepersonal är välutbildad med lång erfarenhet och kunskap inom VVS, rörmokeri och värmepumpar med mera. Med många års erfarenhet från branschen garanterar vi ett professionellt utfört arbete av hög kvalitet.

Hos oss hittar du en trygg och flexibel VVS partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Vi utför tjänster till såväl privatpersoner som kommuner och fastighetsbolag.

Vi har kompetent ledning, ansvarsfullt yrkesfolk och med moderna produktionsmetoder utför vi kostnadseffektiva och säkra VVS-installationer.

Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

K Andersson Rör i Kungsör AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

K Andersson Rör i Kungsör AB

Org.nr:
559166-6903
Moms.nr:
SE559166690301
Adress:
Hökstarå 105
736 91, Kungsör
Visa e-post
kand******
Visa numret
0761******

Kontaktperson

Namn:
Karl Andersson
Visa numret
0761******
Visa e-post
kand******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.