Easypartner i Sverige AB | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

EasyPartner Sverige startade 2014 och erbjuder moderna IT- och kommunikationslösningar för både små och stora företag. Vi är idag aktiva och har kontor i fyra olika städer och har lokala samarbetspartners över hela landet. Vi ser oss själva som objektiva och opartiska i alla situationer och vi sätter alltid kunden först. Med nära relationer, ärliga dialoger och ett härligt engagemang, är vi en samarbetspartner att räkna med –  som både följer med på resan och bidrar till ert företags utveckling.

Vår expertis ligger i telekom, växelsystem, körjournaler, tidsrapportering och medierådgivning.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Platinum
Partner

Easypartner i Sverige AB

Org.nr:
559022-1072
Moms.nr:
SE559022107201
Adress:
Barnhemsgatan 56
73133, Köping
Visa e-post
joak******
Visa hemsida
easy******
Visa numret
0221******
Visa numret
0102******

Kontaktperson

Namn:
Joakim Barck
Visa numret
0221******
Visa e-post
joak******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.