Vikport | Kaklistan

Hjälp och offert för en vikport

Pålitliga och robusta

Vikportar är kanske den vanligaste typen av industriportar. De är lätta att manövrera och lämnar så gott som hela öppningen fri för passage.

Vikportar är portar där flera portblad sammanfogats med gångjärn för att porten ska ”fällas ihop” vid öppning. Ungefär som ett dragspel. Vikportar kan i princip fås med hur många portblad som helst. Det gör att de passar i stort sett alla öppningar, hur stora de än är. Oftast passar vikportar som bäst där det finns ett lågt överstycke, men det är ingen förutsättning för att installera vikportar. 

Vilken vikport passar dig?

Just vikportar går att få i en rad olika utföranden. Men det finns en del saker du bör ta ställning till innan du gör din beställning. Vill du ha inåt- eller utåtgående dörrar? Ska de öppnas manuellt eller vara automatiserade? Hur många delar ska dina vikportar innehålla?

Dessutom går det att installera gångdörrar i dina vikportar. På så sätt behöver du inte öppna hela porten om du snabbt behöver passera in eller ut ur lokalen. 

Skyddande vikportar

Om det är exteriöra vikportar du är ute efter bör du dessutom välja sådana som förstärker skalskyddet och förbättrar säkerheten för fastigheten. Vi har vikportar som klarar alla dina krav och förväntningar på vad som är en bra vikport. Vår uppgift är att se till att du kan sköta ditt jobb. Därför ser vi till att dina vikportar fungerar felfritt, så att du kan fokusera på verksamheten. 

Rätt vikportar på rätt plats

När du ska välja vikportar är det några saker du bör tänka igenom. Rätt vikportar på rätt plats kan spara både tid och pengar åt företaget. Vikportar som fyller sin funktion och används på det sätt de är avsedda för kan faktiskt vara avgörande för hur väl arbetsflödet fungerar. Snabböppnande och säkra vikportar på rätt ställen underlättar för personalen att utföra sitt jobb på ett effektivt och säkert sätt.

Kontakta oss för mer information och konsultation om hur vikportar kan utveckla dig och din verksamhet. Vi har rätt port för rätt tillfälle. 

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.