Trädvård | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för trädvård

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Hjälp med trädvård

Det krävs rätt kunskap för att göra bra beskärningar av träd och buskar. KAKlistan rekommenderar att man alltid anlitar proffs för trädvård. Hos oss får du direkt professionell hjälp med våra certifierade arborister eller trädgårdsmästare.

Detta gäller för all typ av underhåll. Se till att ta hand om din trädgård på rätt sätt. Mindre trimning kan man möjligtvis göra själv, men när det gäller större jobb bör man ta hjälp. Både träd och buskar förlorar en del energi under årets gång och värdefull sav kan gå i förlust om man beskära träd eller buskar i fel period på året. Håller man sig till JAS-perioden får man bra garantier för en lång överlevnad.

Lämna in din intresseanmälan här på KAKlistan och få kontakt med de bästa företagen i Köping, Arboga eller Kungsörs kommun. Skriv ner dina behov och få ett prisförslag direkt. Dina träd och buskar väntar på hjälp och underhåll!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.