Hjälp med Takskottning | Kaklistan

Få hjälp med Takskottning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Behöver du hjälp med takskottning?

Oavsett om det är en villa i ett villakvarter, sporthall eller ett högre hus. Våra partners har erforderlig utrustning och utbildning för att genomföra din takskottning professionellt och säkert. Våra företag skottar alltid Era tak på säkrast möjliga sätt för allas trygghet. All personal har genomgått utbildning i både fallskydd och även skylift i vissa fall. Välkommen till KAKlistan.se.

Takskottning

Att skotta snö på tak kan vara riskfyllt om man inte vet vad man pysslar med. Därför är det viktigt att använda sig av företag som vet vad dom håller på med. Det krävs noggrannhet och utbildning för att genomföra snöskottningen på ett säkert sätt. Ofta använder man säkerhetslinor och även skylift för att genomföra takskottning. Det kräver också att man är minst två personer på taket, det är ingenting man genomför helt ensam, speciellt inte utan utbildning, då utsätter man sig själv och andra för en stor risk.

Det kan ofta vara så att det ligger tung och blöt snö på taken och det kan i sin tur bli en stor påfrestning och belastning för ditt tak. Det bildas även snabbt is och istappar som blir hängandes från taket. Varje år sker ett flertal olyckor där isblock och istappar ramlar ner från tak och blir direkt livsfarligt för människorna som rör sig nedanför huset. Snöskottning av tak är därför otroligt viktigt för fastighetsägare att genomföra löpande under vinterhalvåret.

KAKlistan.se har samlat företag i Mälardalen under ett och samma tak. Hos oss beskriver du ditt ärende som du behöver hjälp med och sedan får du kontakt med två till tre företag som lämnar prisförslag och offert till dig. Du får själv välja vilken partner du vill fortsätta med och vem du vill ska genomföra ditt uppdrag. Takskottning och snöskottning på tak omfattas även av ROT-avdraget. Det innebär att arbetskostnaden för snöskottning tak rabatteras med 30%.

Fyll i en förfrågan här på KAKlistan.se och beskriv ditt ärende noggrannt. Vi kontaktar sedan dig för att säkerställa all information och i nästa steg får du kontakt med ett företag som har rätt utbildning för att genomför takskottning.

Varmt välkommen till KAKlistan.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din takskottning! Kom ihåg att tänka på säkerheten och anlita ett företag som har utbildning

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.