Svets & Smide | Kaklistan

Få offert för svets & smide

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Svets, smide och montage

Behöver du hjälp med svetsning? Då har du kommit till rätt ställe – KAKlistan.se har svetsare i Köping, Arboga och Kungsör.

När man svetsar så använder man sig av en viss typ av fogningsteknik. Svetsning innebär att man hettar upp olika metallstycken till en hög värme och sedan sammanfogar dessa med varandra så att det uppstår en typ av smältningsprocess. När man skall svetsa ihop olika föremål så behöver man ha de rätta instrumenten och verktygen för detta. I vanliga fall kanske man som privatperson inte har kunskap eller verktyg för att genomföra dessa typer av uppdrag. Då kan man behöva använda sig av yrkesmässiga svetsare. Det finns olika typer av svetsmetoder som våra svetsare använder sig av. De vanligaste metoderna är MIG/MAG-svetsning, TIG-svetsning och MMA-svetsning (manuell metallbågssvetsning). Den sista nämnda metoden är den äldsta och mest kända metod i folkmun. Man använder sig ofta av den metoden på större byggen och även utomhus där kraven är högre.

Svetsare på KAKlistan.se

KAKlistan.se har sammanställt svetsare i Mälardalen och anslutit dessa till vårt företagsregister. Samtliga svetsare på KAKlistan.se är professionella och har gedigen erfarenhet av svetsarbeten. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi kan ta allt från större svetsuppdrag på större byggnationer till enklare simpla svetsuppdrag hos privatpersonen.

Hur fungerar tjänsten?

Tjänsten är väldigt smidig – du fyller i en förfrågan och beskriver vilken typ av svetsning du önskar få genomfört. Du skriver med dina kontaktuppgifter så att vi kan komma i kontakt med dig och sedan skickar du in din förfrågan till oss. En handläggare från KAKlistan.se kontaktar dig och verifierar din information. I nästa steg får du kontakt med 1-3 svetsare i KAK som kan räkna på begärda uppdrag och ge dig ett prisförslag/offert. Du väljer sedan vem du vill anlita för uppdraget och sköter allt tillsammans med företaget du anlitar. 

 

KAKlistans tjänst är helt kostnadsfri och skall fungera som en knytpunkt för företagare och privatpersoner runt om i Mälardalen som behöver hjälp med olika tjänster och uppdrag. Om du behöver hjälp med att få ett uppdrag utfört då har du landat på rätt hemsida!

 

Vi önskar dig varmt välkommen till KAKlistan.se och hoppas du blir nöjd med ditt kommande svetsarbete!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.