Stubbfräsning | Kaklistan

Få offert på Stubbfräsning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Kostnad stubbfräsning

KAKlistan rekommenderar att man anlitar en professionell och kunnig person inom stubbfräsning. En kunnig person har ofta även försäkring för att pyssla med fräsning. Givetvis kan man fixa sånt här själv, men ifall du misslyckas kan det ofta bli väldigt dyrt att åtgärda problemen eller skadorna som uppkommer i samband med ditt försök. Att bara hyra en hydraulisk stubbfräs kostar mellan 1000-3000 kronor per dag, sen skall all flis fraktas bort. Du kommer snabbt upp i större belopp för lite jobb. KAKlistan har samarbete med trädgårdsmästare som erbjuder hjälp till bra priser.

Vad är priset för stubbfräsning?

Ett standard pris är 1500 kr för stubbfräsning av träd över tio meter. Vi större jobb brukar man räkna på antalet stubbar och startpriset brukar då ligga på 800-1200 kr för första stubben och sedan 200-400 kr för varje extra stubbe. Man kan även kolla på stubbens diameter och startkostnaden brukar då vara 700-800 kronor.

Varför kan priset skilja sig?

När stubben har en större diameter så brukar det ofta bidra till ett lite högre pris. Om man kollar på äldre stubbar som ofta är lätthanterliga så kan kostnaden gå ner i pris. Om stubbarna befinner sig på ojämn mark i form av sten och klippor där det finns risk att skada arbetsmaskinen, då kan även priset gå upp. Enkelt förklarat – vissa stubbar är svårhanterliga och vissa är enklare. Ofta behöver trädgårdsmästaren kolla på jobbet först för att ge ett prisförslag. Det hänger på många olika parametrar i stubbfräsningsjobbet.

Hur går en stubbfräsning till?

När man jobbar med fräsning så jobbar man på ett effektivt och miljövänligt sätt för att bli av med stubbarna, istället för att man gräver upp stubben. Man kan sedan använda allt flis för markförbättring på olika ställen i trädgården. Vanligt är att man lägger det i kompost eller rabatter. När man fräser till en stubbe så gör man ofta det till 10-15 cm under marknivå för att bli av med hela stubben. Det finns bra maskiner för detta som en trädgårdsmästare alltid tillhandahåller.

Varför skall jag använda KAKlistan?

Vi hjälper dig att hitta rätt samarbetspartner i KAK-området. Vi har partners i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva med omnejd. Våra trädgårdsmästare är professionella och certifierade för att utföra jobb åt Er.

Välkommen att lämna in din intresseanmälan till oss!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.