Stensättning | Kaklistan

Få offert på Stensättning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Få hjälp med stensättning?

Stenläggning kan ge ett lyft för din trädgård och skapa en modern känsla.

Stensättning

Det är ofta ett fysiskt tungt arbete oavsett om det gäller mindre eller större stenläggningsarbeten. Man kräver ofta ett öga för design och modernitet.

När man påbörjar en stensättning så är grundarbetet A och O. En bra grund gör så att stenarna inte flyttar på sig under tidens gång.

Möjligheter med stenläggning

Det finns oändliga möjligheter och det höjer ofta miljön i trädgården.
Stenläggning kan egentligen göras året om och i alla olika miljöer. Här kan du själv välja färg, storlek, design och form. Skapa din egna drömträdgård.

Varför KAKlistan.se?

På KAKlistan.se kan du nu ansöka om hjälp i detta ärende. Vi samarbetar med erkänt duktiga stensättare och stenläggare i KAK-området. Vi kan garanterat se till att Era drömmar förverkligas och vi kommer gärna med tips och råd för att locka fram det lilla extra av Er trädgård.

Hör av dig till oss. Vi tar fram en kostnadsfri offert till Er och ta sedan ett beslut kring hur jobbet skall läggas upp och när det skall genomföras.

Bra att veta – Stenläggning är inte giltigt för ROT-avdrag.
Det är även sällan man behöver bygglov, sker det nära en tomtgräns kan det vara bra att kolla med kommunen innan jobbet utförs, för att vara på den säkra sidan.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.