Hjälp med Snöskottning | Kaklistan

Få hjälp med snöskottning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Behöver du hjälp med snöskottning?

När vintern närmar sig brukar det ofta vara vädret som ställer till det. Ofta kan det vara så att man behöver hjälp med snöröjning och snöskottning. KAKlistan.se har samlat företagen i Mälardalen som kan hantera röjning av snö och skottning på din tomt. Det enda du behöver göra är att beskriva vilket ärende du behöver hjälp med så ser vi till att rätt partner lämnar ett prisförslag till dig. Hos oss har du möjlighet att få upp till 3 stycken separata offerter att jämföra med. Beskriv gärna hur stor yta det rör sig om och omfattning på uppdraget. Viktigt att du nämner om det är snöskottning på mark eller tak samt om det är en tjänst under hela vinterperioden eller enbart vid ett tillfälle.

Snöskottning

Vi vet alla hur det känns att vakna av ett snöfall som måste skottas bort från tomten. Det är ofta kallt och mörkt på morgonen och risken för halkolyckor är stor. Med hjälp av KAKlistan.se kan du få snöskottning och snöröjning på din tomt så slipper du oroa dig över morgondagens snöfall. Vi ser till att skotta, sanda och salta din tomt så att du får tid över till annat roligt under vintern.

Snöröjning

Snöröjning är samma sak som snöskottning men ofta att man röjer med exempelvis en maskin som redskap. Det kan handla om större volymer av snö som behöver röjas och forslas bort. När man jobbar med snöröjning krävs ofta kraftiga maskiner som tål att arbetas hårt med i ett underlag av snö. Det passar även perfekt när man skall forsla bort snö, så kallad snöbortforsling.

KAKlistan.se har ett brett utbud av företag som kan hantera snöskottning, snöröjning med enklare redskap samt maskiner. Våra partners har vissa typer av snöröjningsmaskiner samt U-plog för att genomföra arbetet. Många av våra företag kan även använda enklare redskap för enklare uppdrag om så behövs. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Det kan handla om att behöva skotta bort snö från uppfart eller infarten till tomten, även enskilda vägar kan behöva underhåll under vintertid. Det kan även gälla avancerad snöskottning på tak eller enklare snöröjning på marknivå. Våra partners har fallskyddsutrustning för att genomföra takskottningar och har många års erfarenhet av denna typ av uppdrag.

När du fyllt i din förfrågan så får du inom någon dag kontakt med ett företag i Köping, Arboga eller Kungsör och företaget lämnar i sin tur ett prisförslag eller offert som du kan ta ställning till. En enkel process som är trygg och helt kostnadsfri. KAKlistan.se tar aldrig betalt av dig som privatperson eller företag för en användning av våra tjänster.

Vi ser även till att företagen som är anslutna till oss sköter sig och ger dig tydlig och bra information inför kommande uppdrag. Uppföljningen är viktigt för oss!

Vi önskar dig varmt välkommen till KAKlistan.se. Vi hoppas du blir nöjd med snöskottningen!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.