Hjälp med Snöplogning | Kaklistan

Få hjälp med Snöplogning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Behöver du hjälp med snöplogning?

Ofta kan snöplogning kännas mäktigt och svårt för gemene man att klara av när det gäller större vägar eller tomter. KAKlistan.se har företagen som kan hjälpa dig med detta. Våra partners har redskap och maskiner för att klara av uppdraget inom utsatta tider. Beskriv omfattningen av ditt uppdrag och fyll i formuläret på KAKlistan.se så fixar vi resten åt dig. Du kommer att få kontakt med två till tre företag som pysslar med snöplogning. Dessa företag kommer att lämna prisförslag och offert till dig och du väljer vem du vill gå vidare med och anlita för jobbet. En smidig och enkel process!

Snöplogning

När man jobbar med snöplogning använder man ofta en snöplog eller liknande redskap. Förr i tiden använde man en kilformad anordning av trä som drogs av häst och plöjde undan snön. Nuförtiden använder man ofta en metallskena på den ena sidan så att den kan röra sig i vägens längdriktning och inte halka ner åt sidan. Idag är plogen ofta monterad på en bil, traktor eller liknande motorfordon. När man plogar större och bredare vägar kan man använda två lastbilar som kör i bredd (tandemplogning). Då fixar man hela vägen i ett svep.

Idag finns det olika typer av plogar för vägar och tomter som exempelvis vikplogen eller U-plogen. Det är olika typer av snöblad som kan vinklas på mitten så att de funkar som en spetsplog. Man kan variera inställningarna på dessa. Maskinerna kan dock endast användas i låga hastigheter, men tidsåtgången blir betydligt mindre än om man går och snöplogar för hand med handredskap.

Företagen som är anslutna till KAKlistan.se är aktiva i Mälardalen med utgångspunkt i Köping, Arboga eller Kungsör. Företagen genomför många olika typer av tjänster utöver snöplogning. Det kan vara exempelvis halkbekämpning som sandning, saltning och borttransport av snö. Ofta kan företagen erbjuda ett komplett upplägg för just Er yta, en totallösning för hela Ert vinterunderhåll.

Det finns också en hel del regler gällande snöplogning som är viktigt att känna till. Företagen på KAKlistan.se har kunskap och följer dessa typer av regler. För att ta ett exempel: Snön får inte plogas ut på trottoarer och inte heller på vägarna. Plogkanter får ej förekomma. Snön får inte heller kastas av vägen eller plogas upp mot någons gårdsinfart. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta KAKlistan.se och få hjälp med din snöplogning! Vänligen fyll i din förfrågan och skicka in till oss, så hjälper vi dig med resten.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.