Hjälp med Sandning | Kaklistan

Få hjälp med Sandning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Behöver du hjälp med Sandning?

Under vintern är det viktigt att sanda gångvägar och vägar ordentligt för att minska halkolyckor. Är du i behov av sandning? KAKlistan.se är redo att hjälpa dig!

KAKlistan.se har företagen i Mälardalen som arbetar med sandning och saltning för större vägar och mindre vägar. Storleken på jobbet har ingen betydelse. Passa på att fylla i formuläret och beskriv vad du behöver hjälp med så löser vi resten. Via KAKlistan.se får du kontakt med två till tre företag som lämnar prisförslag och offert till dig. Du väljer sedan själv vem du vill använda dig av för ditt uppdrag.

Sandning och saltning

När kommunen sandar och saltar vägar så gör man det i första hand på gång- och cykelbanor, busslinjer, genomfarts gator, parkeringsplatser och områden kring vårdinrättningar. Dock kan man som företag, bostadsrättsförening eller privatperson önska sandning och saltning på sina ägda vägar och tomter. Då behöver man ofta vända sig till en extern part för att få offert och prisförslag på detta. Den stora anledningen till att man gör en sandning eller saltning är för att hålla vägen halkfri och säker för människor som vandrar och tar sig till fots på gatan.

KAKlistan.se har anslutna företag till sig som är redo att utföra Ert vinterunderhåll. När du lämnar in en förfrågan till oss får du kontakt med två till tre företag som du får välja mellan.

Att använda sig av KAKlistan.se skall vara smidigt, enkelt och framför allt kostnadsfritt. Varmt välkommen att fylla i din ansökan till oss – vi hjälper dig så fort vi kan!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.