Rullport | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för ny rullport

Hjälp med offert för din rullport

Går du i tankarna av att skaffa en rullport? Hos KAKlistan kommer du kontakt med certifierade och professionella företag som kan hjälpa dig med ditt jobb. Det finns enormt många aktörer på marknaden, så viktigt att du väljer en bra partner till arbetet. KAKlistan hjälper dig att få en kostnadsfri offert.

Är du i behov av en ny rullport eller rullgaller till din industrifastighet? KAKlistan.se finns för att hjälpa dig på vägen. Via oss kommer du i kontakt med anslutna professionella partners. Allt du behöver göra är att fylla i en förfrågan och skicka in den till oss så tar vi hand om resten. 

Anledningen till att man skaffar en rullport är ofta tack vare deras enkla konstruktion som består av ett par komponenter. En rullport tar heller ingen plats ovanför öppning utan förvaras kompakt bakom överstycken. Du behåller alltså värdefulla ytor vid tak- och golv runt öppningen. 

Rullportar finns i olika storlekar och kan specialbeställas enligt önskemål. Hörmann är en känd tillverkare av dessa för att nämna en populär aktör. Rullportarna är ofta en stor del av konstruktionen och man spar ofta mycket energi ifall man lägger en slant på en bra rullport. 

Det finns även något som kallas snabbrullportar och dessa finns i både inomhus och utomhusutförande. Dessa portar är bra för att optimera trafikflöden och för att få ett bättre inomhusklimat med lägre energikostnader.

KAKlistan.se hjälper dig med din nya rullport. Beskriv vad du önskar och få snabb hjälp av oss. Vi har anslutna och professionella partners som är redo att ta sig an uppdrag. Våra partners beställer och monterar Er rullport efter önskemål. Fördelen med att använda sig av KAKlistan.se är att du får offert från två till tre partners, vilket ger dig utrymme att jämföra mellan olika aktörer.

Varmt välkommen till KAKlistan.se. Vi hjälper dig med din nya rullport!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.