Montering | Kaklistan

Hjälp med montering?

Montering

Mycket kan ingå i just begreppet montering, och det kan vara svårt att montera vissa saker och man behöver då ofta ta hjälp av en expert, vi på kaklistan har en mängd olika experter till förfogande när det gäller just montering.

Montering av IKEA inredning

Köper man mycket från IKEA kan det ibland vara skönt att få hjälp med monteringen, eller om man ska renovera och byta sitt kök, vid köp av kök på ikea så kommer alla stommar i lådor, då blir det mycket att montera på en och samma gång, sedan ska det sättas upp på väggen för att köket skall få sin helhet.

Montering av fönster och dörrar

Behöver du byta fönster eller dörrar i din fastighet?
Detta kan vara väldigt klurigt att montera, det finns mycket man behöver tänka på för att montera till exempel ett fönster, allt måste vara rakt så att fönstret löper lätt när man ska öppna och stänga, likaså gäller dörrar, för det finns inget värre än dörrar och fönster som hakar sig. Så det bästa är att ta hjälp av någon som kan när det är dags att montera fönster och dörrar.

Hängrännor

Att montera hängrännor på din fastighet är mycket nödvändigt för att ta hand om allt regnvatten och leda det bort från huset. Men det kan vara svårt att montera hängrännor, man måste sätta dem med “fall”, det vill säga att vattnet skall rinna ner mot stupröret, gör man inte det så stannar vattnet kvar i hängrännan och funktionen uteblir.

Montering i badrum

I ett badrum finns det mycket som man behöver montera, och mycket montering i badrum är svår och kräver speciell behörighet, vissa saker som att montera toalettstol och en duschvägg kan man om man har kunskap klara av själv, men att montera en golvbrunn eller en ny blandare då kan det vara läge att ta hjälp av en behörig VVS-installatör. Vi på KAKlistan.se har samlat alla som kan montering under ett ställe, lägg enkelt in ditt jobb och få kontakt med rätt montör till ditt jobb, snabbt smidigt och enkelt!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.