Markiser | Kaklistan

Få hjälp med markiser

Skydd från solen med markiser

Skydda dig från solen inomhus effektivt, markiser är perfekt för både fönster och balkongdörrar och skyddar dig mot solens strålar och bidrar samtidigt till att hålla ett behagligt inomhusklimat. En markis eller en persienn bidrar också till att djur och barn får solskydd varma dagar och man slipper även att möbler och inredning bleks av solen.
Vill man inte montera en markis utvändigt kan man enkelt sätta in en klassisk persienn på insidan av ditt fönster.
Dagens markiser och persienner behöver inte vara fula och tråkiga utan det kan bli ett lyft för din villa/fastighet och skapa ett lyxigt utseende. Markiser finns idag till många olika användningsområden och utföranden.

Fönstermarkiser

Den kanske mest vanliga markisen är fönstermarkis, finns i många olika utföranden och färger för att matcha ditt hus. Den går att få i alla storlekar för att matcha just det fönstret eller balkongdörren du vill skydda från sol. Välj om du vill ha en motorstyrd markis med fjärrkontroll eller manuell nedfällning med vev eller snöre, ingenting är omöjligt. Skaffa ditt solskydd redan idag. En markis ska alltid monteras av ett proffs för att få bästa resultat.

Vertikalmarkis

En vertikalmarkis eller en screenmarkis monterar man nära fasaden, nästan som en persienn fast utomhus, detta gör att en sådan markis inte släpper in något solljus från sidorna eller att den fladdrar i vinden som en vanlig traditionell fönstermarkis.
Vertikalmarkisen skyddar fortfarande dina fönster och dörrar men har ett annat utseende.
Alla markiser går givetvis att anpassa efter egna önskemål och behov, vilken färg som matchar ditt hus och vilken storlek som passar just dina fönster. Och självklart finns även denna markis som motorstyrd, vev eller med snöre. För att få bäst resultat så bör alltid ett proffs montera ditt solskydd.

Terrassmarkis

Har du en uteplats eller altan utan ett tak, då kanske det kan vara aktuellt att montera en terrassmarkis så att man kan komma undan solen och även regn och rusk på något sätt. Med en terrassmarkis kan man enkelt välja själv om uteplatsen ska ha ett tak eller inte.
Markisen går lätt att måttanpassa efter dina behov och det går även att få en markis i denna storlek motorstyrd eller manuellt styrd med vev eller snöre, allt efter dina behov. Allt för ett effektivt solskydd.

Fördelen med att använda KAKlistan.se

KAKlistan är en smidig tjänst för dig som användare, du kan lätt hitta hantverkare i den kategorin du önskar, och du kan snabbt lägga in det jobb du faktiskt behöver hjälp med och sedan blir du kontaktad, du slipper jaga hantverkare, dem tar kontakt med dig och lämnar offert på det du behöver hjälp med.
KAKlistan.se är en portal för företag att synas på men också en portal som hjälper dig som behöver hjälp att hitta rätt direkt. Och att lägga ut jobb för förfrågan hos oss är kostnadsfritt, tjänsten finns till för att hjälpa och främja alla i KAK.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.