Målare | Kaklistan

Få offerter från målare

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Kostnad att anlita målare

Går du i tankarna på att måla eller kanske tapetsera om i ditt hem? KAKlistan.se har samlat alla professionella målare i Köping, Arboga och Kungsör med omnejd. Att tapetsera eller måla om hemma är ett simpelt sätt att fräscha upp sitt hem. KAKlistans målare är professionella och ger dig ett snyggt och långsiktigt hållbart resultat. Du har även möjlighet att använda dig av ROT-avdrag vid måleriarbeten.

Målare i Köping, Arboga Kungsör med omnejd

KAKlistan.se har samlat alla professionella målare i Köpingmålare i Arboga och målare i Kungsör med omnejd. Att tapetsera eller måla om hemma är ett simpelt sätt att fräscha upp sitt hem. KAKlistans målare är professionella och ger dig ett snyggt och långsiktigt hållbart resultat. Du har även möjlighet att använda dig av ROT-avdrag vid måleriarbeten.

Vår tjänst är enkel – du som privatperson går in i vårt formulär och fyller i dina uppgifter och beskriver vad du behöver hjälp med. En handläggare från KAKlistan.se ringer sedan upp dig och verifierar dina uppgifter och i steget efter får du kontakt med 2-3 målare som kan räkna på ditt uppdrag och ge dig en offert/prisförslag. Du väljer sedan själv vem du vill anlita och vem som skall göra måleriarbetet.

Våra målare som är anslutna på KAKlistan.se både målar och tapetserar, inget uppdrag är för litet eller för stort. Måleriföretagen är vana med renoveringsarbeten och användning av pensel eller roller. I vissa fall kan man även använda sig av något som kallas sprutmålning, denna metod används kanske framför allt på nybyggen. Ibland kan man även använda sig av äldre metoder och tekniker som ådring, marmorering eller dekorationsmålning. Vid tapetsering så används ofta en kniv som redskap där man skär tapeten, klistrar och sätter upp den och sedan slätar till tapeten med en borste.

KAKlistan.se ansluter endast seriösa målare och dessa företag kontrolleras av KAKlistan. Vi kollar alltid så att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Vi kontrollerar även löpande att företagen inte är i konkurs. KAKlistan.se samlar även in omdömen löpande från tidigare kunder och sammanställer detta i våra bakgrundssystem. Det är bra sätt för oss att hålla hög kvalité på de anslutna måleriföretagen. Du kan känna dig trygg av att använda dig av KAKlistan.se.

Vår service är kostnadsfri och ett hjälpmedel för dig som är bosatt i Mälardalen med omnejd. Varmt välkommen att fylla i din förfrågan på www.kaklistan.se – Vi hjälper dig att hitta en duktig målare!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.