Laddbox Köping | Laddbox Arboga | Laddbox Kungsör |

Installation av Laddbox i Köping, Arboga, Kungsör med omnejd. Få offertförslag från lokala företag.

Installera laddbox i Köping, Arboga eller Kungsör med omnejd

Vill du vara säker på att din bil är fulladdad nästa gång du ska ut och köra? Då behöver du installera en laddbox i hemmet för att kunna ladda din elbil. Många gånger kan man också kombinera laddboxen med sitt elavtal till hemmet – och på så sätt driva både bil och hushåll med 100 % förnybar el.

Installera Laddbox i Arboga

Användandet utav laddboxar växer för varje dag som går här i Sverige. Detta i kombination med att försäljningen av elbilar växer. KAKlistan.se har anslutna partners som hjälper dig med installation av din laddbox. Det enda du behöver göra är att fylla i en förfrågan och beskriva vilken typ av laddbox du önskar beställa eller montera och sedan får du kontakt med 2-3 företag som kan ge ett prisförslag/offert till dig. Du får själv välja vem du vill använda dig utav.

Att använda en laddbox och elbil är positivt eftersom du stödjer och sparar klimatet mot betydande utsläpp av växthusgaser under transporter. En laddbox kan monteras på utsidan av ett hus och även insidan av ett garage. Monteringen av laddboxen är komplext och kräver noggrannhet och kunskap. Laddboxarna är ofta idag IP54-certifierade och utformade för att motstå det nordiska klimatet. När man köpt en laddbox har man ofta lång garanti, allt från 3 till 5 års garantitid beroende på märket på din laddbox.

Billig laddbox med grön teknik avdrag

 

Om du tar hjälp av en elektriker från KAKlistan för både köp och installation så får du hjälp att köpa din laddbox med grön teknik-avdraget som gör att den blir 50 procent billigare. Det är ett måste när du ska köpa och installera laddbox!

Hitta elektriker som installerar laddbox


Processen hos KAKlistan.se är enkel och smidig. Du lämnar in din förfrågan om installation av laddbox. En handläggare från KAKlistan.se kontaktar dig för att verifiera dina uppgifter och för att säkerställa att vi har rätt information med oss. I nästa steg får du kontakt med 2 till 3 företag som har kunskap om laddboxar och installationer. Dessa företag lämnar sedan en offert/prisförslag till dig – du väljer helt själv vem du vill använda dig utav. Efter utfört uppdrag så tar gärna KAKlistan.se emot ett omdöme och hur du upplevde servicen. Att använda sig av KAKlistan.se är helt kostnadsfritt och en service för dig som privatperson som behöver hjälp med din laddbox.

Vi önskar dig varmt välkommen till KAKlistan.se. Vi hoppas du blir nöjd med installationen av din laddbox!

Installera Laddbox i Kungsör

Vi hjälper dig att få offertförslag från lokala företag i Kungsör, Köping & Arboga. Ibland kan det vara svårt att veta pris för jobbet och faktiskt komma i kontakt med företag som kan hjälpa till med själva jobbet då företagen och framförallt elektriker har rätt fullsmetade.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.