Industriport | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för en industriport

Hjälp med offert för din industriport

Går du i tankarna av att skaffa en industriport till din fastighet? Hos KAKlistan kommer du kontakt med certifierade och professionella företag som kan hjälpa dig med ditt jobb. Det finns enormt många aktörer på marknaden, så viktigt att du väljer en bra partner till arbetet. KAKlistan hjälper dig att få en kostnadsfri offert.

Letar du efter en anpassad port till din industrifastighet? Då har du kommit rätt. KAKlistan.se har samarbete med portexperter som ser till att du har rätt material på din industriport. Våra partners sköter allt från beställning till montage och kvalitetssäkring. Industriportar finns i olika utföranden och det beror lite på vad du önskar och har behov av för typ av port. 

Det finns något som kallas snabbrullportar och dessa kan användas inomhus- och utomhus för att få ett bättre inomhusklimat och lägre energikostnader. Hörmann är en av alla tillverkare av dessa typer av industriportar för att nämna en populär aktör. Portarna kan öppnas vertikalt och horisontellt. Portarna är ofta en stor del av hela byggnaden och konstruktionen för din fastigheten. 

Sen finns det mer standardiserade takskjutportar som öppnas vertikalt och ger ett bra utrymme framför och även bakom industriporten. Sektionerna är placerade under taket. Dessa portar är ofta gjorda i stål, aluminium eller i olika kombinationer av aluminium. Det är ofta en snygg design med certifierad säkerhet. 

KAKlistan.se hjälper dig att hitta en skräddarsydd portlösning som passar dina behov. Vi hjälper dig med allt från enklare verkstadsportar till mer avancerade design portar anpassade för din industrifastighet. Försök att beskriva dina önskemål så tydligt som möjligt så förenklar det processen för KAKlistan.se. 

När du använder dig av KAKlistan.se får du alltid offert från anslutna och professionella partners. Du kan få upp till tre stycken offerter beroende på dina egna önskemål. KAKlistan.se jobbar för att du ska få snabb och smidig hjälp med dina önskningar. Om du söker en industriport är du varmt välkommen till oss och fylla i din förfrågan till oss. Om du har frågor om förfarandet kan du skriva till oss via vår chatt eller maila oss på info@kaklistan.se

Varmt välkommen, ett steg närmare en ny industriport!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.