Hemstädning | Kaklistan

Få offertförslag för hemstädning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Hemstädning

Visste du att städningen är en av de saker det bråkas om allra mest i hemmet? Att ta hjälp med hemstädningen behöver inte vara vare sig komplicerat eller speciellt dyrt. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp med städningen och i vilken utsträckning. Vissa vill bara ha hjälp med delar av huset då och då medan andra vill ha komplett hemstädning varje vecka.
Eftersom en städfirma arbetar i ditt eget hem är det viktigt att välja någon man känner sig trygg med och som har rätt försäkringar. Genom att du får upp till tre offerter när du vänder dig till kaklistan för din hemstädning kan du jämföra offerter, omdömen från tidigare användare och träffa flera städfirmor för att säkerställa att det känns rätt innan du gör ditt val. 

Lätt och smidigt

Hemmet är på många sätt en fristad och en lugn plats där du kan hämta nya krafter. Här samlas vänner och familj runt middagsbordet, du kan kura upp dig i soffan med en kopp te och njuta av din bostad. Det finns dock en sak som kan förstöra friden i hemmet – stök. Smuts och röra i hemmet är något som både kan orsaka stress och bli ett jobbigt och irritabelt moment i vardagen. Du kanske ständigt blir påmind om att städa när du ser högarna med skor, diskberget i köket och dammråttorna i varje hörn. Men vad hjälper väl det om du ändå inte känner att du har tid? 

Lägg tid på något roligare

Spendera inte värdefull tid på att röja upp hemma när det finns professionella städare som gärna gör jobbet åt dig. Idag är det inte särskilt dyrt att låta proffsen städa och göra fint hemma – med RUT-avdraget blir det kostnadseffektivt att beställa hushållsnära tjänster. Hos oss hittar du flera städföretag i Köping som har många års erfarenhet av just hemstädning. Städarna har alla genomgått kontroller där vi ser att de har en ansvarsförsäkring och att alla skatter och avgifter betalas. När du anlitar en städfirma via oss har städarna sin egen utrustning, de jobbar effektivt och ger dig ett trevligt bemötande. 

Fördelen med att använda KAKlistan.se

För att detta ska bli så enkelt som möjligt för dig har vi på kaklistan denna tjänst, där du helt enkelt kan lägga upp vad du behöver hjälp med, till exempel “jag behöver hjälp med städning hemma” du blir sedan kontaktad med offert på vad du behöver hjälp med och på så vis slipper du jaga 5 olika entreprenörer som inte har tid just nu. Så gå bara in på kaklistan.se och lägg in ditt jobb och vänta sedan på återkoppling, allt för ett enklare samarbete inom KAK.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.