Häckklippning | Kaklistan

Få offert på Häckklippning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Häckklippning

Vår rekommendation på KAKlistan är att man klipper häcken, beskär träden och buskarna i god tid löpande under året. Man vill inte att buskarna och träden blir vildvuxna och börjar ta skada. Träd och buskar mår bra av att bli ompysslade kontinuerligt under årets gång. Det finns många riktlinjer att förhålla sig till vad gäller häckklippning och beskärning. Här kommer lite tips från KAKlistan.

Hjälp med häckklippning

Se till att klippa din häck ett par gånger per år. Ett tips är att klippa den en gång före midsommarafton och sen en gång till under sensommaren.

Om du håller dig till två trimningar per år så hinner dina grenar inte bli tillräckligt kraftiga och du håller ner antalet jobb för dig själv. Sen kan man försöka ansa lite under sommaren, hösten, våren. Ganska enkelt att hålla sin häck i trim.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.