Garageport | Kaklistan

Få kostnadsfri offert för garageport

Hjälp med offert för din garageport

Går du i tankarna av att skaffa en ny garageport? Hos KAKlistan kommer du kontakt med certifierade och professionella företag som kan hjälpa dig med ditt jobb. Det finns enormt många aktörer på marknaden, så viktigt att du väljer en bra partner till arbetet. KAKlistan hjälper dig att få en kostnadsfri offert.

Hur monterar man en garageport?

När man skall montera en port så behöver man se så att ytan är tillräcklig och tillgänglig i garaget. Vanligtvis behöver man minst 100 mm mellan portöppning och innerväggen i garaget. För bästa montering skall även porthålet vara exakt lika stort som garageporten du beställt. Om du saknar utrymme så behöver man anpassa sin öppning så att porten får bra med plats vid montering.
Tänk även på att lysrörsarmaturer och lampor kan vara i vägen vid montering. Ett tips är att ta ner dessa produkter.

När du beställer garageport så bör du beställa rätt storlek. Om din öppning mäter upp 2500 mm bredd och 2100 mm högt, då behöver du välja en port som har följande mått 2500 x 2100.

Vilket företag ska man välja för jobbet?

Du kan göra stora delar av jobbet själv, men det kan vara ett svårt arbete om man inte har vana av dessa typer av arbeten sedan förut. Det är ett rätt krävande jobb och kan vara svårt att göra på egen hand om man saknar erfarenhet.

KAKlistan hjälper dig att hitta rätt företag som hjälper dig med montering. Vi har enbart erfarna montörer och många företag anslutna till oss.
Vi kan även bistå med handläggning och tips. Anmäl ditt intresse idag och få en kostnadsfri offert genom oss.

Du bör räkna med att en garageport tar mellan 6 till 10 timmar att montera och fixa i ordning. Här kommer några punkter som påverkar arbetstiden:

  • Om man saknar erfarenhet 
  • Garageportens storlek
  • Ändringar i portöppningen innan monteringen
  • Fästpunkter runt porten
  • Om montering och arbete skall ske i betong

 

Välkommen med din intresseanmälan via oss. Få en offert inom 24 timmar. Låt oss hjälpa dig med din kommande garageport! KAKlistan har endast certifierade partners för ditt jobb. Hos oss är du i trygga händer!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.