Dödsbostädning | Kaklistan

Vi introducerar dig till en
städfirma med fokus på dödsbostädning

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Dödsbotöming

Mitt i din sorg så ska allt det praktiska tas om hand och det kan kännas övermäktigt att orka med då kan du kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Vår personal har lång branschvana och har dig som kund i fokus, det finns förutöver att ta hjälp med städning och tömning av dödsbon också bra stöd att hämta i efterlevandeguiden.

Vi behöver få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och kan det presenteras med foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om. 

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon. 

Vad innebär en dödsbostädning?

Vi arbetar alltid efter era önskemål när det kommer till dödsbostädning. Det kan gälla både dödsbostädning och äldreflytt där vi erbjuder allt från ordinär dödsbostädning till flyttstädning. Men det viktigaste är att vi alltid följer era krav, behov och önskemål.

När vi hjälper er med en dödsbostädning hjälper vi er att ta hand om allt som rör städningen; fönsterputsning och all typ av städ. Vi kan hjälpa till med tömning och bortforsling av dödsboet. Det finns möjlighet till skattereduktion, det vill säga RUT-avdrag.

Vad gäller städningens omfattning vid en dödsbostädning, så beror det på om bostaden ska ut på visning eller försäljning samt om det ska renoveras. Vi går igenom alla detaljer tillsammans när det är dags – och vi tar alltid hänsyn till er situation och har förståelse för att det kan vara jobbigt för er. 

Vad kostar en dödsbostädning?

Vid en bortgång av anhörig eller en kär vän kan det vara själsligt tungt att städa ur ett dödsbo och vi finns där för dig i din sorg och med kompetent personal så tar vi oss an dessa uppdrag med stor respekt och vördnad. Faktorer som påverkar priset är storleken på bostaden men även uppdragets omfattning där ni kan välja om ni vill att vi både tömmer och städar boendet eller så enbart städning.

Fördelen med att använda KAKlistan.se

För att detta ska bli så enkelt som möjligt för dig har vi på kaklistan denna tjänst, där du helt enkelt kan lägga upp vad du behöver hjälp med, till exempel “jag behöver hjälp med en dödsbostädning” du blir sedan kontaktad med offert på vad du behöver hjälp med och på så vis slipper du jaga 5 olika entreprenörer som inte har tid just nu. Så gå bara in på kaklistan.se och lägg in ditt jobb och vänta sedan på återkoppling, allt för ett enklare samarbete inom KAK.

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.