Catering | Kaklistan

Kom i kontakt med en catering firma
redo att hjälpa dig

Hjälp med catering

Har du kanske en 30-års fest på gång eller vankas det firmafest? Du kanske bara ska bjuda dina vänner på en härlig kväll? KAKlistan.se har allt för alla smaker när det gäller catering. Allt från liten tillställning till stor tillställning. Allt i från födelsedagar, firmafester till enklare uppsättningar.

Hos oss kan du plocka in prisförslag från alla leverantörer i KAK-området. Du skriver in vad du har för typ av behov och inväntar förslag. I nästa steg väljer du vem du vill gå vidare med. Enklare än så kan det inte bli.

Vad betyder catering?

En enkel förklaring är: mat som framställs för omedelbar konsumtion på annat ställe än den tillagas. Catering passar perfekt till företagsevenemang, sociala evenemang, bröllop och födelsedagsfester. Ofta har tjänsterna en egen meny och man brukar även kunna skräddarsy för kundens behov.

Vad kan man beställa?

Det finns allt från bufféer, tårtor, bakverk, smörgåsar och smörgåstårtor. Framför allt kan många cateringfirmor ta fram exakt vad du som kund vill eller behöver ha till kalaset.

Vad kan man beställa?

När man anordnar en fest eller liknande så är det mycket man skall tänka på. Allt skall stämma på den speciella dagen. Man kanske inte vill stå i köket hela dagen, man kanske inte heller vill anlita kökspersonal. Då är det perfekt att beställa in en cateringtjänst där man får allt serverat, varmt och färdigt direkt till festen. Maten är direkt redo att intas. Det kan absolut vara värt den lilla pengen för att slippa all huvudvärk kring matlagningen.

Man beställer ofta catering via nätet eller telefon, sedan kan man beställa utkörning och den levereras till angiven plats på angiven tidpunkt. Man bör tänka på att vara ute i god tid och vara noggrann vid beställningen så att allt blir rätt inför tillagningen av maten.

Här kommer lite exempel på vad man beställa till sitt evenemang:

  • Smörgåsar – Ett enkel tilltugg som passar bra till nästan alla evenemang, kanske främst som mellanmål eller fika.

  • Buffé – Detta kan passa till födelsedagsfesten, bröllopsfesten eller firmafesten. När man vill ha stort utbud och att det skall finnas något för alla smaker på bordet.

  • Brickor – Varför inte beställa in en trevlig ostbricka till eventet, låta gästerna själv plocka maten direkt från upplägget.

  • Smörgåstårtor – En stor favorit hos många som vill ha något enkelt men väldigt gott. En smörgåstårta passar nästan till alla evenemang.

  • Tårtor & bakverk – Perfekt för födelsedagsfesten eller bröllopet. Efter maten vill man möjligtvis bjuda på lite saft och kaffe och vad passar inte bättre då än tårta och bakverk?

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.