Bortforsling | Kaklistan

Få hjälp med bortforsling

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Bortforsling

Nu börjar våren närma sig med stormsteg, och då vill väldigt många börja städa iordning på tomterna, man rensar sly, grenar, löv, ja allt trädgårdsavfall ska bort, och tomten ska bli snygg inför sommaren.
När allt är rensat och klart står man ofta där med en eller flera stora högar med trädgårdsavfall som måste bort, många har släpkärror och kör iväg det själv till återvinningen eller majbrasan, men visste du att man kan få hjälp med bortforsling? 

Få hjälp

Det finns proffs inom detta med, slipp allt, rensa riv och slit men låt någon annan ta hand om bortforslingen av ditt avfall.
Luta dig tillbaka eller åk iväg med familjen och gör något helt annat, och sedan när du kommer hem så är allt borta och tomten är redo för sommaren. Fördelen med att låta ett proffs göra det är också att dem vet exakt hur det skall sorteras på återvinningen, det bidrar också till miljön, att din gamla kompost sedan kan bli till jord och återanvändas.
Visste du även att bortforsling innebär mer än bara trädgårdsavfall?
Det kan vara allt från Grovsopor, cyklar , möbler, förrådstömning till hela dödsbon.
Allt där du egentligen behöver få bort något.
Du kanske står ensam med ett dödsbo från en avlägsen släkting, då kan det vara både tidskrävande och jobbigt att tömma det, ta då hjälp med hela bortforslingen så kan du använda din tid till annat.
När det börjar bli flera saker än bara trädgårdsavfall så börjar det även bli krångligare med sorteringen på återvinningen, möbler, sängar, metallskrot, porslin och glas, allt ska på sin plats, och har man inte gjort sorteringen rätt från början blir det jobbigt på återvinningsstationen, slipp allt det genom att anlita ett proffs istället.
Använda KAKlistan.se för att hitta rätt person för just det du behöver hjälp med, lägg enkelt ut vad du behöver hjälp med på kaklistan.se och invänta sedan återkoppling från en entreprenör som både kan och har tid att hjälpa dig, enkelt och smidigt, slipp jaga 5 olika upptagna entreprenörer via telefon. 

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.