Badrumsrenovering | Kaklistan

Vi introducerar dig till en
badrumsfirma redo att hjälpa dig

Fyll i formuläret och kom i kontakt med företag i KAK.

Få hjälp med badrumsrenoveringen

Om du går i tankar på badrumsrenovering har du kommit rätt, många drömmer om ett badrum med hög standard och en lyxig känsla. Att renovera sitt badrum är ett spännande projekt och det kan vara värt att satsa lite extra på just badrummet för att verkligen få den där “wow” känslan. För att uppnå rätt och förväntat resultat behöver man ofta anlita hantverkare, kakelsättare och en behörig VVS-installatör, för att sätta kakel och klinker, gjuta golv, sätta in toalett, dusch, handfat och sedan koppla in allt vatten. 

En smaksak

Det går att fräscha till badrummet fast man har en liten budget, genom att bara till exempel byta toalettstol, handfat, kommod, blandare eller badkar. Små detaljer som ger en nyare och fräschare känsla. Men ett badrum består av så mycket mer än bara vägg och golv beklädnader, bakom alltihopa ska du ha ett rörsystem, golvbrunnar som ska vara godkända, reglar i väggar och golv ska sitta på lämplig CC avstånd om du till exempel ska ha kakel och klinker.
Och om du gör ett ingrepp och vill byta beklädnader så ska det byggas efter dem regler och standarder som branschen har. Så vill du till exempel byta från plastmatta till kakel och klinker måste du även göra iordning det som gömmer sig bakom i väggar och golv så att det är godkänt för att sätta kakel och klinker på. 

Planera

Det är mycket att tänka på när man ska genomföra en badrumsrenovering, så det kan vara på sin plats att ta hjälp av ett proffs, för även med proffshjälp finns det mycket man behöver fundera på för att få det nya badrummet som man tänkt sig. Vart ska badkaret stå, vart ska duschen vara, vill jag ha toaletten där? Frågorna är många och det kan då vara skönt att ha en fackman att fråga.

Vi på KAKlistan.se hjälper dig att hitta rätt hantverkare för ditt projekt, lägg ut jobbet på kaklistan.se och få offert på just ditt projekt, enkelt smidigt tjänst som samlar alla hantverkare under ett och samma tak, allt för att du ska slippa jaga hantverkare för att diskutera ditt projekt. 

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.