Peter Strang´s Träd & Trädgård | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Vi är experter på trädgårdsskötsel.

Hos oss är det viktigt med nöjda kunder med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda kvalitativa arbeten och vi arbetar endast med kvalitetsprodukter.

Vilket gör att våra kunder kan kännas sig trygga i vårt arbete.

Sedan starten har vi skapat många vackra parker där människor kan umgås, leka eller bara njuta av den underbara atmosfären. Vi lägger grunden för människors trivsel. Vårt arbete ser vi som en viktig del i människans vardag.

 

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Brons
Partner

Peter Strang´s Träd & Trädgård

Org.nr:
190707865077
Moms.nr:
SE19070786507701
Adress:
MORA SJÖHAGA
63505, Eskilstuna
Visa e-post
pete******
Visa hemsida
pete******
Visa numret
0707******

Kontaktperson

Namn:
Peter Strang
Visa numret
0707******
Visa e-post
pete******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.