Assemblin El Köping | Kaklistan
  • Profil
  • Omdömen

Vårt erbjudande omfattar alla typer av elinstallationer, från svagström till högspänning upp till 24 kV.

Tack vare våra erfarna industrielektriker och -projektledare kan vi anta alla sorters uppdrag inom industri: till exempel processindustri, kärnkraft och gruvor. 

Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt elprojekt hela vägen från idé till komplett installationslösning, samt tar ansvar för service.

Önskar du bli uppringd?

Vill du inte fylla i ett helt formulär så behöver du bara fylla i ditt mobilnummer nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Guld
Partner

Assemblin El Köping

Org.nr:
556013-4628
Moms.nr:
SE556013462801
Adress:
Hantverkaregatan 1
73150, Köping
Visa e-post
mart******
Visa hemsida
asse******
Visa numret
0733******

Kontaktperson

Namn:
Martin Westlund
Visa numret
0733******
Visa e-post
mart******

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.