Byggföretag Kungsör | Få kostnadsfria offerter från lokala företag i KAK

Byggföretag Kungsör

Byggföretag Kungsör

KAKlistan.se är en tjänst som har samlat alla byggföretag i Kungsör under ett och samma tak. En smidig tjänst för dig som privatperson när du letar efter ett företag som kan utföra dina önskemål. Det kan handla om allt från att renovera badrummet till att bygga om altanen eller ett större uppdrag som omfattar hela huset – inget jobb är för stort för oss på KAKlistan. Man kanske inte har koll på vilka byggföretag som finns i Kungsör – där kommer vi in i bilden och hjälper dig att hitta rätt. Alla företag som är anslutna till KAKlistan.se är seriösa och professionella.

Hitta rätt byggföretag i Kungsör

Konceptet är enkelt och smidigt. Du som är kund fyller i dina uppgifter på KAKlistan.se och beskriver exakt vad du behöver hjälp med. Det kan se ut som på följande sätt – “Jag behöver hjälp att renovera vardagsrum och hall, helrenovering”. KAKlistans handläggare tar emot ärendet och ser över vilka byggföretag som är tillgängliga och kontaktar dessa företag åt dig. I nästa steg blir du kontaktad av 2-3 byggföretag som räknar på uppdraget och ger dig ett prisförslag. Allt för att göra processen så smidigt som möjligt för dig som är kund. Du som kund får sedan välja vilken byggfirma du vill samarbeta med och vem som skall utföra din renovering. Du har alltså möjlighet att jämföra offert och se vilket byggföretag som passar dina önskemål bäst.

Få snabb hjälp från byggföretag i Kungsör

Vi startade KAKlistan.se i början av 2020 när vi såg att det fanns ett behov av att enkelt komma i kontakt med byggföretag i Kungsör, byggföretag i Köping & byggföretag i Arboga med omnejd. Vi fungerar lite som spindeln i nätet. Vi hjälper privatpersoner att hitta rätt samarbete och vi hjälper byggfirmorna att få uppdrag och hålla kalendern full. En vinnande situation för alla inblandade parter. När du letar företag på KAKlistans.se så kan du känna dig trygg. Alla våra företag är certifierade och professionella. Man kan även se på byggföretagens företagsprofiler vilken typ av partner dom är till KAKlistan.se – antingen är man brons, silver, guld eller platinum. Platinum innebär att man tagit många jobb via KAKlistan och utfört dessa på ett bra sätt.
Bor du i Kungsör så är du varmt välkommen till oss.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt byggföretag.

Välkommen till KAKlistan.se!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.