Byggföretag Köping | Få kostnadsfria offerter

Byggföretag Köping

Byggföretag Köping

KAKlistan.se har samlat byggföretag i Köping på ett och samma ställe, allt under ett och samma tak. Ibland kan det vara svårt att veta vilken byggfirma man skall kontakta för att renovera altanen, fixa badrummet eller bygga om huset. Man kanske inte är uppvuxen i Köping och har dålig koll på vilka företag som är seriösa och professionella för att utföra uppdragen. KAKlistan.se har lösningen på Ert problem – hos oss hittar du enbart seriösa byggföretag i Köping.

Hitta rätt byggföretag i Köping

KAKlistan har ett enkelt koncept som innebär att du som kund fyller i vart du bor, vad du behöver hjälp med så detaljerat som möjligt. Det kan exempelvis ser ut som följande – “Jag behöver hjälp att renovera badrummet som är 10 kvm stort. Allt skall rivas till grunden och läggas nytt golv med golvvärme och byta ut all inredning”, sedan fyller du som kund i ditt telefonnummer så att KAKlistan.se kan nå dig för eventuella kompletteringar eller liknande. KAKlistans handläggare ringer sedan upp dig ifall det behövs kompletteras och sedan i sista steget får du kontakt med tre byggföretag i Köping som räknar på jobbet och ger dig en ordentligt offert. Du som kund får sedan välja vilket företag du vill samarbeta med och vem som skall göra jobbet. En bra position för dig som kund, där du har möjlighet att se vilket byggföretag du i framtiden skall samarbeta med innan du godkänner en möjlig offert.

Få snabb hjälp från byggföretag i Köping

KAKlistan.se startades i början av 2020 där vi såg att det fanns ett stort behov att komma i kontakt med seriösa byggföretag i Köping, byggföretag i Arboga & byggföretag i Kungsör med omnejd. KAKlistan.se fungerar som spindeln i nätet. Vi hjälper privatpersoner att hitta rätt företag och vi hjälper våra lokala företag att få uppdrag och sysselsättas i arbete. En win-win situation för alla parter.

Hos oss kan du känna dig trygg med alla anslutna byggfirmor – vi har endast de seriösa företagen anslutna till oss. På deras företagsprofil kan du se ifall dom är brons, silver, guld eller platinum partner till oss, som en extra trygghet för dig som kund.

Välkommen till KAKlistan.se – Vi hjälper dig att hitta rätt byggföretag!

Vad säger våra kunder?

Lars, Köping

En otroligt smidig tjänst för oss i Köping. Vi behövde hjälp så fort som möjligt och fick kontakt med ett företag följande vardag.

Jessika, Arboga

Vi hade haft en läcka i en takgenomföring och fick hjälp bara ett par dagar senare. Företaget som utförde jobbet var verkligen proffsiga!

Ann-Louise, Munktorp

En bra tjänst för oss som är nyinflyttade och inte har koll på vilka företag som finns att ta hjälp av. Vi fick snabb hjälp med altanbygge under sommaren. Vi är riktigt nöjda med resultatet.

Johan, Kolsva

Vi fick hjälp att dra el genom halva huset av en grym elektriker som vi hittade via KAKlistan. Snabb och smidig tjänst för oss som inte har tid att fixa med massa grejer.